Ontwikkel je kennis voor een grotere bewustwording

Over de specials

Ontdek de nuances van beweging en voorkeuren in onze specials. Leer hoe elk paard uniek reageert op verschillende uitrustingen en ontwikkel een dieper inzicht in hun welzijn.

Maak het verschil

Ontdek alles over module 3

Deze reeks video’s is misschien niet voor iedereen bedoelt. We nemen je mee in onderwerpen waarin velen zich normaal gesproken een beetje afzijdig houden. Het gevoel van het paard is voor ons enorm belangrijk en staat voorop. Het is vanuit onze filosofie namelijk de enige manier om het juiste gevoel met en bij je paard te kunnen krijgen. Door de jaren heen zijn er een paar onderwerpen geweest waarvan Karin denkt dat juiste informatie nog niet voor iedereen toegankelijk is. Tijd om daar verandering in te brengen en de waarheid op tafel te leggen.

Ontdek de lesinhoud
van deze module

Bekijk in de praktijk hoe elke paard een unieke voorkeur heeft

Ondertussen heb je met de vorige video’s inzicht gekregen en begrijp je wat wel en niet goed is voor een paard. Maar het is nog veel belangrijker dat je leert inzien dat iedere paard zijn eigen voorkeur heeft. Want wat een correct hoofdstel is voor het ene paard is verre van correct hoofdstel voor een ander paard.

Tijdens deze video zullen Femke de Laat en Marten Luiten met hun paarden je duidelijk laten zien dat ieder paard zijn overcompensatie anders zal uiten in beweging. Je zal waarnemen dat deze twee paarden een andere combinatie nodig hebben om de juiste aanspanning te kunnen maken in het lichaam. Het gaat er namelijk niet om wat voor type druk je producten geven, maar dat deze type druk de correcte is voor jouw paard.

Krijg inzicht in de wereld van stang en trens, zodat je zelf kan bepalen of stang en trens wel correct is voor jouw paard.

Al jaren heerst er een taboe op mondproblemen, terwijl als we er allemaal open over zouden praten en elkaar zouden helpen met de juiste kennis te delen, dit allang opgelost kon zijn. Doordat de juiste kennis nog steeds te weinig gedeeld wordt en er al veroordeeld wordt zonder dat er een bevinding heeft plaats gevonden zien we nog steeds veel schade in de monden van paarden voorbijkomen. Speciaal daarom heeft Karin deze video gemaakt, waarin zij open praat over mondproblemen en uitlegt dat er wel degelijk een optie is om dit uit de wereld te helpen.

Ook los verkrijgbaar voor € 49,50

Ook verkrijgbaar als losse lessen

Wil jij nog niet deelnemen aan de volledige module of reeks? Of ben jij juist geïnteresseerd in een specifieke les? Bekijk hier welke lessen je los kunt kopen!

Module los verkrijgbaar en te bekijken vanaf 17 juli 2024

Sluit module 2 helemaal aan bij jouw behoeftes? Dan heb jij de mogelijkheid om deze los van de gehele reeks te kopen. Claim jouw toegang dan nu met extra korting en de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen. 

1 termijn

299
149
  • Claim nu jouw korting

3 termijnen

299
59
  • Betaal in 3 maandelijkse termijnen

6 termijnen

299
34
  • Betaal in 6 maandelijkse termijnen

Word jij onderdeel van onze community?

Koop dan naast module 1 ook een ticket voor onze 2FitHorses Community dag, een live dag onder leiding van Karin Toetenel.

Onze klanten aan het woord