2FitHorses Verjaardagsweek Karin 8 t/m 14 juli

🎉 Wie jarig is trakteert 🎉

Nu met een enorme korting!

Vanaf maandag 8 juli kan je 1 week lang de unieke online academie met 14 mega waardevolle video’s vol kennis en inzicht kopen voor maar €500,-. Jij ontvangt direct toegang tot jouw nieuwe wereld in mijn online academy. Je kan er ook voor kiezen om te betalen in 3 termijnen €167,- per maand of 6 termijnen €84,- per maand.

Vier met mij mijn verjaardag 🎉

hoge kortingen voor iedereen van 8 t/m 14 juli

Vier met mij mijn verjaardag en maak gebruik van deze laatste unieke mogelijkheid om de hele online academie van 2FitHorses & de eenmalige community live dag voor een totaal van maar €500, te ontvangen. Trakteer jezelf op meer inzicht, helderheid en vele antwoorden op vragen die je niet wist dat je die diep van binnen had over jouw eigen paard.

 

Gun jezelf die verbreding in jouw eigen kennis en vier over een paar maanden de verbinding tussen jou en je eigen paard, omdat na het volgen van mijn online academie, ik je beloof dat alles zo veel makkelijker te begrijpen is!

Ontdek de lesinhoud
van de hele cursus

Module 1: De theorie

Welkom bij de 2FitHorses Online Academy. De online academie die jou de mogelijkheid geeft om jezelf te laten groeien op onderwerpen zoals bitten, hoofdstellen, beweging, welzijn en meer. Door verschillende videolessen kan jij zelf naar eigen wens jouw kennis vergroten op de onderwerpen die je het meeste aanspreken.

Maak je eigen hoofdstel passend

In deze eerste video neemt Karin Toetenel – de CEO van 2FitHorses – je mee in de belangrijkste basis standaarden van een hoofdstel. Je leert hoe je thuis zelf kan controleren of je hoofdstel correct hangt voor jouw paard. Zo kan je er zelf voor zorgen dat jouw paard niet belemmerd wordt door deze punten.

Leer de belangrijkste details over hoofdstellen

Natuurlijk is er nog veel meer te leren over hoofdstellen. In deze video krijg je meer inzicht over alle details van een hoofdstel. Ook leer je waarom het beter is om niet in de winkel een cob of full hoofdstel aan te schaffen, maar dat je echt naar de anatomie van jouw paard zijn hoofd moet kijken om ieder detail passend te krijgen.

Krijg inzicht over de inwerking van bitten

Waarom heeft niemand ons ooit geleerd dat een bustrens stabiliteit geeft? En is dat eigenlijk wel waar? Waarom is het onmogelijk om ieder paard met hetzelfde bit te rijden? En wat is de invloed van materiaal? In deze video krijg je meerdere inzichten over bitten, waardoor jij zelf kan begrijpen waarom een paard een voorkeur heeft en dat deze voorkeur niets heeft te maken met de ruiterhand.

Tijd om jouw kennis over hoofdstellen te testen in de praktijk

In de praktijk ziet alles er anders uit! Daarom past Karin in deze video de theorie toe op een paard, zodat jij dit zonder twijfel thuis in de praktijk kan toepassen.

Tips om de beweging van jouw paard te controleren

In deze video’s geeft Karin je een paar tips hoe je zelf het hele lichaam van jouw paard goed in de gaten kan houden en analyseren. Wanneer je dit regelmatig uitvoert, word je niet alleen meer bewust van beweging, maar kan je zelf tijdig opmerken wanneer er verschil plaatsvindt bij jouw paard.

Leer de invloed van verschillende soorten druk herkennen tijdens het rijden

In deze video zullen Karin Toetenel en ruiter Marten Luiten je meenemen in de wereld van biomechanica. Marten zal het paard rijden, wanneer Karin en Sam verschillende producten een voor een wisselen op het paard. Kijk mee wat een paard direct in beweging laat zien wanneer je verschillende types druk wisselt.

Module 2: De praktijk

Krijg tot in detail inzicht in de invloed van kopstukken tijdens het rijden

In deze video wisselen we niet alleen tussen goed of fout, we gaan meerdere types van het kopstuk laten zien zodat je tot de details leert kijken naar beweging. Zo kan je van ‘gewoon goed’ naar perfect gaan. Wanneer je met je nieuwe kopstuk beter rijdt dan dat je hiervoor deed, heeft dit niks te maken met dat je nieuwe kopstuk beter is, maar vooral dat je oude kopstuk niet goed passend was. 

Pas als alle componenten van een correcte beweging kloppen noemen we het perfect. Het is namelijk ons werk om een paard niet alleen beter te laten bewegen, maar om een paard correct te laten bewegen.

Krijg tot in detail inzicht in de invloed van neusriemen tijdens het rijden

In deze video gaan we alle details over neusriemen doornemen en leer je meekijken wat het verschil is voor het paard in beweging en gedrag, wanneer me verschillende diktes van neusriemen gaat  wisselen in de praktijk.

Krijg inzicht over de invloed van bitten

Je hebt in video 3 alles kunnen leren over de inwerking van bitten in theorie, maar omdat het zo belangrijk is dat je in praktijk altijd analyseert hebben we speciaal een video over bitten in de praktijk. Wanneer we verschillende bitten achter elkaar wisselen met een andere type drukverdeling, kan je direct zien wat voor inwerking dat heeft voor de beweging van dit paard.

Krijg tot in detail inzicht in de invloed van singels tijdens het rijden

In deze video wisselen we niet alleen tussen goed of fout, we gaan meerdere types van het kopstuk laten zien zodat je tot de details leert kijken naar beweging. Zo kan je van ‘gewoon goed’ naar perfect gaan. Wanneer je met je nieuwe kopstuk beter rijdt dan dat je hiervoor deed, heeft dit niks te maken met dat je nieuwe kopstuk beter is, maar vooral dat je oude kopstuk niet goed passend was. 

Pas als alle componenten van een correcte beweging kloppen noemen we het perfect. Het is namelijk ons werk om een paard niet alleen beter te laten bewegen, maar om een paard correct te laten bewegen.

“Ik had nooit verwacht dat een peesbeschermer zoveel invloed zou hebben” is wat Karin na iedere demonstratie altijd weer te horen krijgt.

Per ongeluk kwam Karin er in de praktijk zelf ooit achter hoe groot de invloed was van een peesbeschermer. Maar, vandaag de dag weten we dat alles invloed heeft en dat ook dit tot in detail zover kan doorwerken dat je paard minder blessuregevoelig is. Karin zegt altijd: “Ik weet dat je dit niet verwacht, maar kijk alsjeblieft, want als je dit weet en dit zelf kan herkennen in je eigen paard zal hij je voor altijd dankbaar zijn. Want dit is iets wat iedereen vergeet en waar de meeste blessures plaatsvinden.

Bekijk hier de gratis videoles

Module 3: De specials

Bekijk in de praktijk hoe elke paard een unieke voorkeur heeft

Ondertussen heb je met de vorige video’s inzicht gekregen en begrijp je wat wel en niet goed is voor een paard. Maar het is nog veel belangrijker dat je leert inzien dat iedere paard zijn eigen voorkeur heeft. Want wat een correct hoofdstel is voor het ene paard is verre van correct hoofdstel voor een ander paard.

Tijdens deze video zullen Femke de Laat en Marten Luiten met hun paarden je duidelijk laten zien dat ieder paard zijn overcompensatie anders zal uiten in beweging. Je zal waarnemen dat deze twee paarden een andere combinatie nodig hebben om de juiste aanspanning te kunnen maken in het lichaam. Het gaat er namelijk niet om wat voor type druk je producten geven, maar dat deze type druk de correcte is voor jouw paard.

Krijg inzicht in de wereld van stang en trens, zodat je zelf kan bepalen of stang en trens wel correct is voor jouw paard.

Al jaren heerst er een taboe op mondproblemen, terwijl als we er allemaal open over zouden praten en elkaar zouden helpen met de juiste kennis te delen, dit allang opgelost kon zijn. Doordat de juiste kennis nog steeds te weinig gedeeld wordt en er al veroordeeld wordt zonder dat er een bevinding heeft plaats gevonden zien we nog steeds veel schade in de monden van paarden voorbijkomen. Speciaal daarom heeft Karin deze video gemaakt, waarin zij open praat over mondproblemen en uitlegt dat er wel degelijk een optie is om dit uit de wereld te helpen.

Ook los verkrijgbaar voor € 49,50

Nu met gratis community dag t.w.v. € 129,95

Een overzicht van de lesinhoud die behandeld wordt vind je in de losse modules. 

Omdat ik iedereen deze kennis gun, mijn verjaardagscadeau aan jou!

Jarig of niet, dit gun ik iedereen en met deze eenmalige mega deal hoop ik niet alleen mijn verjaardagshart trots te maken, maar vooral jou over een paar maanden te spreken en te horen dat jij net als vele andere die je voor gingen onwijs verrast bent, maar vooral enorm dankbaar bent dat jij gebruik hebt gemaakt van mijn verjaardagscadeau aan jou en je paard!

Happy Birthday to me & niet te vergeten Jeroen die ook op 10 juli jarig is, maar dan een mooie leeftijd van 30 jaar zal bereiken.

1 termijn

1297
500
  • Claim nu jouw korting

3 termijnen

1297
167
  • Betaal in 3 maandelijkse termijnen

6 termijnen

1298
84
  • Betaal in 6 maandelijkse termijnen

Van 8 t/m 14 juli

Speciale deals op 10 juli!

Zodat er voor iedereen een mega deal is

Maar, mocht je mij misschien al iets langer kennen, dan weet je dat ik er om bekend sta ik dat ik altijd uitpak met mijn verjaardag, maar eigenlijk ook het liefste het met iedereen wil vieren en nooit mensen buiten wil sluiten!

 
Daarom doe ik eenmalig op woensdag 10 juli, enkel 24 uur lang, de enorm uitzonderlijke optie dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te leren en te investeren in zijn eigen kennis ontwikkeling via de online academy.


Op 10 juli word ik 3️⃣5️⃣ jaar oud, een leeftijd waar ik trots op ben en daarom krijgt iedereen die wil leren, op alle mogelijkheden in de online academie een mega hoger korting, van je raad het al…. -35% korting.


Door de unieke code gefeliciteerd in te vullen zal jij op alles in THE ACADEMY -35% korting ontvangen.